Nejnovější recenze ze sekce Aminokyseliny
- chuťově skvělé, i když zbytečně moc sladké
- Nechápu, proč je obsah (produkt) vůči obalu poloviční. Jasně, kupuji si produkt s určitou gramáží, za ten platím, to je v pořádku, ale jaký má smysl, že je obal dvojnásobně větší než objem samotného prášku AMINO? Je to navíc při nabírání nepraktické. Kdyby obal odpovídal dané gramáži, lépe by se produkt nabíral a celkový dojem by byl pozitivnější.
vubec nevim, jeste jsem nemel
Špičkový produkt. Mega velká kvalita je patrná při pravidelném užívání!!! Nejlepší kapsle kreatinu ever!
Geniální a unikátní složení. Nejlepší produkt na trhu. The best! na celkové zdraví i růst svalové hmoty!
- doda energii i chut
FCB AminoPRO 330 ml
Přidáno: před 5 hodinami
(naposledy upraveno před 5 hodinami)
Zakoupeno v Fitness007.cz
- Pomeranč top
6Pak Nutrition BCAA Instant Pak 400 g
Zaitsev Oleksii
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 22. listopadu 2024)
Zakoupeno v Ronnie.cz
Produkt odpovídá popisu, líbí se mi a již jsem ho doporučil. Všechno je skvělé.
Vynikajici doplnek pri silovem sportu
- daADd
- DadD
- ADd
GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 500 g
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v GymBeam
- chuť
Biotech Usa EAA Zero 350 g
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v Fitness007.cz
The second time I have purchased it. Best Ameno acids i have ever used. Strongly recommend.
chuť,kvalita
- Dobrá rozpustitelnost
- Chuť příchutě Exotic pineapple je nechutná až skoro nepoživatelná. Může to být ovlivněno i chuťovými pohárky osoby, ovšem toto je čistě můj názor.
- byl mi doporučen a ještě jsem ho neměla
- Chutný
- Balení v pytlíku
Zaujala mě cena produktů Impact a složení. Jedinou nevýhodu spatřuji pouze v balení produktů, jelikož v mém případě se podařilo kurýrovi balení lehce poškodit o Alzabox. Ale jelikož si občas doma nechám prázdné nádoby od suplementů, tak doma problém vyřešen