Nejnovější recenze ze sekce Aminokyseliny
- Kvalitní aminokyseliny
- žádné lepší sem v dostupné ceně nenašel:-)
TO by bylo na dýl, ale ze své suplementace sem je nakonec také vyřadil.
- Sem spokojen
- Nic neregistruji
- velké balení, super cena
Arginin je potřeba :-)
- Výhodné balení, příznivá cena
super věc pro regeneraci :-)
- Chuť výborná.
Skvělá chuť i účinnost, nejlépe vyzkoušet nejlépe od známých, která chuť vám padne.
- Tyto amina jsem vyzkoušel mnohokrát.
Velmi dobrá kvalita.
- Je v tekutém stavu a opravdu jde znát,že ho používám.
- nemám.
L-Arginin je známá forma aminokyseliny,která dokáže povzbudit tělo a mysl.Doporučuji.
- Opravdu jedny z nejsilnějších, velmi spokojen. Vřele doporučuji.
- Opravdu jedny z nejsilnějších. Vřele doporučuji.
- cena, kvalitní suroviny
Nutrend je kvalitní česká značka. A jak tady píše kolega něco o kvalitě weideru, tak ta už je dávno někde jinde. Cvičím sice jen 8 let, ale znám se s kapacitama v oboru. A weider těží už jen z toho jména. Navíc jsem měl možnost podívat se do výrobní haly Nutrendu v Olmu a byla mi vysvětlena i filozofie firmy. A navíc - laboratorní rozbory mluví za vše.
- Dobrá chuť, kapalná forma pro rychlejší a lepší vstřebávání
- Trochu odlišné složení od obvykle doporučované kombinace základních aminokyselin Leucin:Iso-Leucin:Valin.
Konzultací přímo s výrobcem jsem zjistil, že složení aminokyselin v deklarovaném poměru 2:1:1 je trochu obtížně udržitelné v kapalné formě, a proto volí pro tuto BCCA směs složení trochu odlišné od tzv. ideálu. Je otázka, zda toto umí přiznat ostatní výrobci, kteří deklarují zaručené složení 2:1:1 pro výrobky v tekuté formě (třeba NUTREND). Pokud se kombinuje s některým z práškových proteinů obsahujících BCAA, je problém patrně docela úspěšně vyřešen.
- Super
Výtečná chuť
- Kvalitní produkt,velice účinný
fungující produkt
super
Kvalitní a levný obchod, Díky za něj.
- Výborné používat po sportvní zátěži, působí na uvolnění svalstva, lepší regeneraci
Tento produkt bych doporučila pro aktivní sportovce, neboť velmi dobře působí na svalstvo, hlavně po fyzické zátěži, BCAA je velmi účinný produkt, který působí na fyzicky vyčerpanou svalovou tkáň.
- Snadné polykání potahovaných tablet.
- Vysoká účinost obsažených aminokyselin.
- Cena.
Jedny z nejprodávanejších BCAA.
- Snadná stravitelnost.
- Chuť.
- Uzávěr po otevření již 100% netěsní.
- Doporučená dávka je příliš vysoká.
Zajímavá alternativa, ale nepřináší zas takový efekt oproti tabletám.